K1

 

 

 

KINETIC TEHNOLOGIJA ČIŠČENJA VOD

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, smo se lotili na znanstveno podprt način. Učinkovitost delovanja smo dokazali v profesionalni rabi in na velikih sistemih, tehnologijo pa selimo v vaš dom. Kaj zmore Kinetična tehnologija v profesionalni rabi? Omejevanje nalaganja vodnega kamna, odstranitev organskih in organskih primesi v vodi, učinkovito dezinfekcijo in uničevanje bakterij in drugih mikroorganizmov v vodi z uporabo vodnega toka samega. 

Primer vgradnje v vodni vir:

Untitled

KINETIC REAKTOR V VAŠEM DOMU

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico. Učinkovitost KINETIC reaktorja smo potrdili in verificirali v laboratorijih tehničnih institutov doma in po svetu.

Prednosti

KINETIC reaktor v vašem domu:

- omejuje nalaganje vodnega kamna,

- odstranjuje neželene anorganske (npr. železo)

- organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi,

- preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju

- odstranjuje klor iz vode, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode pa je precej manj prijazen

- vse splošno izboljša okus in prijetnost ob zaužitju vode,

- zmanjša motnost vode,

- enostavno za uporabo in vgradnjo,

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

Za pitje vedno primerno vodo iz pipe brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev. KINETIC reaktor navkljub svojemu delovanja ohranja osnovno funkcijo mrežic na pipah – prihranek porabe vode ob normalnem pretoku. KINETIC reaktor je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, priporočamo pa njegovo zamenjavo najkasneje po enem letu uporabe.

k2

Proizvajalec:
J in P d.o.o.
Rezultati 1 - 1 od 1

Kinetic Reactor™

krm24new

Kinetic Rreactor™ M-24

Inovativna patentirana tehnologija, ki...

Cena z DDV: 59,00 €
Prodajna cena: 59,00 €
Cena brez DDV: 48,36 €

Podrobnosti

Copyright © 2017 Hidrosistemi d.o.o. Vse pravice pridržane.
Free Joomla 2.5 templates by New Poker Reviews